Mostaccioli och roccocò representerar sötsaker som är typiska för södra Italien.
- Mostaccioli med sin karakteristiska form är täckt av en inbjudande chokladglasyr.
- Roccocò, bakad enligt napolitansk tradition, är en munkformad kaka med apelsin, mandel och kanderad frukt.
Ingredienser Roccocò: VETEMJÖL typ ”00”, socker, MANDEL, honung, pisto*, kanel, tärnad frukt, ammoniak, aromer, ÄGG.
Ingredienser Mostaccioli: VETEMJÖL typ ”00”, socker, aprikospuré, honung, pisto*, kanel, kakao, ammoniak, aromer. Glasyr: Socker, hydrerade vegetabiliska fetter (palmkärna), kakaopulver med låg fetthalt (23%), emulgeringsmedel (E322, E492), aromer.
*Pisto: koriander, kanel, nejlika, muskot
Näringsdeklaration | per 100g |
Energi | 1674kJ/400kcal |
Fett | 10g |
Varav |
mättat fett | 8,6g |
Kolhydrater | 69g |
Varav |
sockerarter | 40g |
Fiber | 3,3g |
Protein | 5,9g |
Salt | 0,4g |